Og som Xenia skriver, kan man (læs jeg) ikke spise hele produktionen på en gang
- en enkelt el. to, så er jeg mæt og glad :)
36-46 stk., alt efter formenes størrelse
150 g smør
150 g kokossmør/creamed coconut (el. kokosolie, nøddesmør el. smør)
100 g chokolade 85%
100 g kokosmel
20-25 dråber stevia
Smelt smør, kokossmør og chokolade over vandbad. Rør kokosmel i og smag til med stevia. Kom massen i chokoladeforme el. isterningbakker og sæt på køl, til massen er stivnet. De "små" fat bombs er så fede, at de nemt slipper alm. plastikforme.
Kan opbevares både på køl og i fryser.
Kan opbevares både på køl og i fryser.
De næste gange skal der eksperimenteres med nøddesmør, vanilje, citron, lucuma, hindbær, lakrids og ...
Fat bombs |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar