4 personer
150 g bacon
600 g oksefars
1 æg
½ dl ketchup
50 g revet ost, gerne med smag
4 skiver ost, gerne med smag
Salt og friskkværnet peber
Kokosolie el. smør til stegning
8 grøntsagsfladbrød
Bearnaise-mayo
Salatblade
1 løg, skåret i tynde skiver
2-3 tomater, skåret i skiver
Varm ovnen op til 200 grader varmluft.
Læg baconskiverne på en bageplade med bagepapir og steg dem sprøde i ovnen i ca. 15 min. Læg dem til afdrypning på køkkenrulle.
Rør oksefarsen med æg, ketchup, revet ost, salt og peber.
Form fire bøffer og steg dem på panden.
Læg osteskiverne på, når bøfferne er næsten færdigstegte, så osten smelter hen over bøfferne.
Byg burgerne med bearnaisedip, salat, løgringe, tomatskiver og sprødstegt bacon.
Bacon-oste-burger |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar