Keso er hytteost, og plättar betyder minipandekager.
Kesoplättar kan laves både søde og au naturel; jeg lavede Madbandittens version.
3 portioner (9-10 stk.)
250 g hytteost (gerne den fra Karolines køkken pga. fedt- og proteinindhold)
4 æg
2 spsk. HUSK (loppefrøskaller)
1-2 tsk. sukrin+
½-1 tsk. kardemomme
Revet skal af en ½ citron
Kokosolie til at stege i
Blend hytteost og æg til en jævn masse, tilsæt HUSK, sukrin+, kardemomme og citronskal og blend igen, til ingredienserne er blandet sammen. Steg i kokosolie. Lad plättarna sætte sig godt, før de vendes. Server med ønsket tilbehør. Her blev det med chokoladecreme lavet på avocado, da jeg havde en liggende, der var perfekt moden.
Et lille glas chokoladecreme
1 avocado
1,5 spsk. hasselnøddesmør
1,5 spsk. raw kakaopulver
1,5 spsk. sukrin gold
1 tsk. vaniljepulver
1 nip havsalt
Evt. revet skal af ½ citron
Blend alle ingredienser og smag til med sukrin gold og måske lidt citronsaft.
Kesoplättar med chokoladecreme |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar