4 personer
4 kyllingebryststykker med skind
Citronsaft
Olivenolie
Urtesalt og friskkværnet peber
Rosmarin
1 lille spidskål
Saft af en limefrugt
2 spsk. kokosblomstsirup
1 spsk. rapsolie (evt. med rosesmag)
½-1 æble
Saltede mandler
Tænd for ovnen på 200 grader varmluft.
Læg kyllingestykkerne i et smurt ovnfast fad og dryp med citronsaft og olivenolie.
Krydr med urtesalt, friskkværnet peber og rosmarin og steg i ovnen 30-35 min.
Snit spidskålen fint. Bland limesaft og kokosblomstsirup og pisk olie i. Skær æblet i små stykker og vend det i dressingen. Vend spidskålen i og drys med saltede mandler. Kålsalaten kan med fordel stå og trække et par timer, inden den drysses med mandler og serveres.
Græsk kylling med spidskålssalat - og hampefrømayo |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar