7-8 pandekager
Pandekager:
6 æg
6 spsk. vand
3 tsk. fiberHUSK
1 tsk. havsalt
1 spsk. smeltet smør / klaret smør / kokosolie
Smeltet smør / klaret smør / kokosolie til at stege i
Kødfyld:
400 g oksefars
2 spsk. tomatpuré el. ketchup
½ portion taco-krydderi *
2 æg
2 dl revet ost (jeg brugte Pecorino)
Smeltet smør / klaret smør / kokosolie til at stege i
3-4 dl revet ost til gratinering
* bland 1,5 tsk. havsalt, 2 tsk. chilipulver, 1 tsk. spidskommen, 2 tsk. paprika,
2 knivspidser cayennepeber, 1 tsk. hvidløgspulver og 1 tsk. løgpulver (jeg havde
ikke de to sidstnævnte krydderier, så jeg erstattede dem med tørret ramsløgs).
Pisk æg og vand sammen i en skål. Tilsæt fiberHUSK mens der piskes godt.
Tilsæt salt og smeltet smør og bag 7-8 tynde pandekager.
Tilsæt lidt vand til dejen undervejs, da den tykner mere og mere.
Smelt lidt fedtstof i en pande og steg oksefarsen.
Tilsæt tomatpuré el. ketchup og taco-krydderi og smag til.
Tag panden af varmen og rør æg og ost i kødet.
Tænd for ovnen på 225 grader varmluft.
Fyld kød på pandekagerne, rul dem og læg dem i et smurt ovnfast fad.
Drys med ost og gratiner i ca. 15 min.
Ostegratinerede pandekager - server med f.eks. salat og guacamole |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar