4 store portioner
200 g friske el. frosne, optøede jordbær (el. andre bær)
2 dl creme fraiche 38%
1 tsk. sukrin
½ tsk. vaniljepulver
2 dl piskefløde
50 g grofthakket mørk chokolade 70-85%
Evt. citronmelisse og/el friske bær
Blend jordbær, creme fraiche, sukrin og vaniljepulver. Pisk fløden stiv og vend jordbærmassen forsigtigt i. Fyld i glas el. skåle og stil på køl indtil servering.
Pynt med chokolade og citronmelisse (jeg havde desværre ikke friske bær) og server.
Jordbærmousse |
Åhh det lyder godt. Og simpelt.
SvarSletJa, ikk'
SvarSletTil en fest med kollegerne lavede jeg denne dessert og undgik dermed købe-islagkage. Alle var tilfredse :)
Sjovt, at du kommenterer lige nu, da jeg i sidste uge begyndte at følge Sverigestossens mad :)