2 fladbrød:
80 g creme fraiche 38%
1 æg
2/3 spsk. fiberHUSK
Et nip urtesalt
Smør / klaret smør til stegning
2 skiver skinke / røget skinke / hamburgerryg
1 spsk. dijonsennep
1-2 skiver tomat
2 skiver ost, gerne med smag
Smelt smør i en pande ved høj varme og rør dejen til fladbrødene sammen. Lige så snart dejen tykner, sættes den på panden i to klatter. Skru ned for varmen og steg brødene gyldne på begge sider ved middel varme. Tag panden af varmen og læg kødskiverne på det ene brød. Smør sennep på kødskiverne, læg tomat og osteskiver på og top med det andet fladbrød. Lad Croque Monsieur'en ligge et par minutter, så osten smelter.
Server evt. med lidt grønt; jeg valgte at smørstege lidt strimlet savoykål.
Croque Monsieur |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar