lørdag den 14. december 2013

Ovnbagte rødspætteruller med pesto-ricotta

Det er så skønt, når man får lavet en fiskeret, der bare smager godt; det gør denne. Inspiration fik jeg fra rav food.

4 personer

400 g rødspættefileter
125 g Ricotta
2 fed hvidløg
En håndfuld frisk basilikum
Ca. 25 g revet hård ost, jeg brugte Pecorino
Urtesalt
Smør til smøring
Lidt revet ost til gratinering

Tænd for ovnen på 200 grader varmluft.
Blend Ricotta, hvidløg, basilikum og ost til en ensartet masse. Læg en god spiseskefuld på hver rødspættefilet, der samles med en kødnål. Læg rullerne i et smurt ovnfast fad, drys med revet ost, og bag rullerne i ca. 20 min., til de er gyldne på toppen.

Server med f.eks. blomkålsris og et godt glas rosé.

Ovnbagte rødspætteruller med pesto-ricotta

Ingen kommentarer:

Send en kommentar