lørdag den 8. november 2014

Hokkaidopuré

Da Madbanditten "bød på" græskarsmoothie, måtte jeg en tur i SuperBrugsen efter tre små øko Hokkaidogræskar, og så skulle der laves puré. Det blev til den lækreste og mest cremede Hokkaidopuré, der med sin neutrale smag kan bruges til/i forskellig mad som f.eks. suppe, smoothie og kage (blogindlæg følger). Jeg lavede en stor portion, der blev opbevaret i køleskabet.

Til et stort glas

3 Hokkaidogræskar
1,5 dl fed kokosmælk

Tænd for ovnen på 180 grader. Skrub græskarrene godt, skær dem i kvarte og skrab "indmaden" ud. Læg græskarstykkerne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem ca. 35 min. - til de er helt møre. Lad græskarstykkerne køle af, skær dem i mindre stykker og blend dem og kokosmælken til en cremet puré. Fyld på glas og opbevar på køl.

Hokkaidogræskar klsr til bagning
Hokkaidopuré

Ingen kommentarer:

Send en kommentar