4 personer
1 øko svinemørbrad, ca. 500 g
2 spsk. friske timianblade el. 1 tsk. tørret timian
4 porrer, skåret i 1 cm skrå skiver
1 dl friske timianblade el. 1 spsk. tørret timian
½-1 dl grøntsags- el. hønsebouillon
Kokosolie til stegning
Himalayasalt og friskkværnet peber
Afpuds mørbraden og skær den i 2 cm tykke skiver. Dup dem tørre med køkkenrulle og drys med timian, salt og peber. Brun skiverne et par minutter på hver side i kokosolie på panden. Læg dem på en tallerken.
Rist porreskiverne let gyldne i kokosolie med timian, hæld bouillon ved og lad det småkoge i 3 min. Smag til med salt og peber og læg mørbradskiverne ned på og imellem porreskiverne.
Server med f.eks. grillet blomkål og mayodip.
Mørbrad med timianporrer |
Grillet blomkål og mayodip on the side |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar