onsdag den 12. november 2014

Hokkaidosuppe

Jeg er ikke så vild med suppe, men skal det være, skal det være en lækker cremet en af slagsen, og det er denne Hokkaidosuppe. Desuden havde jeg en stor portion Hokkaidopuré, der skulle bruges, og i min verden er madspild ikke en option.
Der er et hav af opskrifter i blogland; jeg blev inspireret af denne her.

4-5 portioner

Ca. 8 dl Hokkaidopuré
1 dåse kokosmælk
½ l grøntsagsbouillon
Saften af 1 appelsin
Timian
Røget paprika
Cayennepeber
Himalayasalt

+
Smørristede chorizoskiver, creme fraiche 38% og saltristede græskarkerner

Kom Hokkaidopuré, kokosmælk, grøntsagsbouillon og appelsinsaft i en gryde. Varm op til kogepunktet, tilsæt krydderier og lad suppen simre nogle minutter. Smag til og server med forslået eller ønsket topping.

Hokkaidosuppe

Ingen kommentarer:

Send en kommentar