4 personer
400 g oksefars
2 gulerødder, revet groft (kan erstattes med peberfrugt, skåret i små stykker)
2 porrer, skåret i tynde ringe
2 fed hvidløg, fint hakket
1 spsk. karry
Himalayasalt og friskkværnet peber
Smør / klaret smør til stegning
+
Savoykålsblade
creme fraiche 38%
revet ost, gerne med smag
Chiliflager
Evt. mangochutney
Varm smørret op i en gryde og lad karry, hvidløg og kød stege, til kødet smuldrer. Tilsæt porre og lad det stege med i ca. 5 min. Tilsæt gulerod, tag gryden fra varmen og rør godt rundt. Server i savoykålsblade med creme fraiche, ost, chiliflager og evt. mangochutney.
Savoykåls-pita med oksefyld, creme fraiche, ost og mangochutney |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar