Juleaften bliver det dog med kirsebærsauce, som jeg har bær til i fryseren.
Opskriften har jeg fra den dygtige Madbandit(ten).
4 portioner
80 g usaltede cashewnødder
Vand
2 spsk. chiafrø
1,5 dl kokosmælk
½ tsk. vaniljepulver
2,5 dl. piskefløde
2 tsk. Sukrin Melis
1 tsk. vaniljepulver
30 smuttede, hakkede mandler
200 g hindbær, evt. frosne optøede
+
1 hel smuttet mandel, hvis der er en mandelgave på spil :)
Put cashewnødderne i en skål, overhæld dem med koldt vand og lad dem stå i to timer. Bland chiafrø, kokosmælk og vaniljepulver i en anden skål og lad den stå (og blive til chiagrød), til cashewnødderne er klar. Hæld vandet fra cashewnødderne, hak/blend dem til en grynet masse og bland massen med chiagrøden. Pisk fløden med Sukrin Melis og vaniljepulver og vend flødeskummet og de hakkede mandler ind i nødde-chiamassen.
Anret evt. nødde-og-chia la manden i små glas/skåle og server med blendede hindbær.
Nødde-og-chia la mande |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar