Jeg googlede og fandt denne lækre opskrift hos NEWYORKER by heart. En blog jeg stadig bliver inspireret af efter forfatterens alt for tidlige død tidligere på året :(
3 personer
3 store el. 5-6 små andelår
1 spsk. kokossukker el Sukrin Gold
1 spsk. flagesalt
Nålene af to stilke frisk rosmarin, finthakkede
Gå andelårene efter for urenheder og dup dem tørre. Bland en rub af sukker/sødning, salt og frisk rosmarin. Gnid andelårene med rubben og læg dem med skindsiden opad i et ovnfast fad. Dæk fadet til og stil på køl til næste dag.
Rub til andelårene |
Sæt fadet i en 180 grader varm ovn (varmluft) i 30-50 min. alt efter andelårenes størrelse. Sæt et stegetermometer i et af lårene; når temperaturen når 88 grader, er lårene færdige.
Ovnstegte andelår |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar