Til en lille bageplade / kagedåse
100 g mandler
25 g kokosfibre
10 g affedtet hørfrømel
60 g kokossukker
2 tsk. vaniljepulver *
1 tsk. hvid peber *
1 tsk. kanel *
1 tsk. kardemomme *
½ tsk. ingefær *
½ tsk. hjortetaksalt
80 g koldt smør
* Jeg brugte i stedet ½ pose "Krydderier til pebernødder" fra Urtekram
Kværn mandlerne i en foodprocessor og bland mandelmelet med de øvrige tørre ingredienser. Skær smørret i små stykker og kom det ned i skålen med de tørre ingredienser. Brug hænderne til at "findele" smørret og samle dejen.
Tænd for ovnen på 140 grader.
Tril pebernødder og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag i 20 min., sluk for ovnen og lad pebernødderne tørre i eftervarmen (med ovndøren på klem) i 5-10 min.
Lad pebernødderne køle af på en bagerist og opbevar dem i en tætsluttende kagedåse.
Pebernødder |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar