15 stk.
150 g mørk chokolade
150 g smør
3 æg
100 g kokossukker el. Sukrin Gold
1 tsk. vaniljepulver
Ca. 150 g frossen salt-karamelsauce *
Lidt havsalt til drys
* brug evt. saltkarameller klippet i mindre stykker
Tag den frosne salt-karamelsauce op af fryseren og tænd for ovnen på 180 grader.
Smelt chokolade og smør over vandbad. Pisk æg, kokossukkker og vanilje og pisk chokolade-smør blandingen i. Hæld dejen i en lille form (ca. 16 x 30 cm) beklædt med bagepapir og fordel den let frosne karamelsauce i klatter rundt i dejen.
Bag kagen i ca. 25 min., lad den køle af og sæt den på køl natten over.
Skær evt. kanterne af inden servering og skær resten af kagen i små firkanter.
Skyl kniven undervejs. Anret brownie-stykkerne på et fad og drys med havsalt.
Brownie med saltkaramel |
Husker stadig hvor fantastisk den var Lonerosa, den skal vi snart smage igen!! :)
SvarSletEnig :)
SletDet er Serinas favorit LCHF kage.