torsdag den 30. april 2015

Mælkefri proteinvafler

Følgende opskrift var med i en mail fra lowcarb.dk - og for at gøre vaflerne mælkefri erstattede jeg fromage frais med kokosfløde, og det fungerede fint. I en ikke mælkefri periode vil jeg bruge creme fraiche 38%. Vaflerne er søde og bløde (som alle vafler uden mel og sukker).

4-6 vafler

4 æg
1 dl kokosfløde el. creme fraiche
30 gram proteinpulver *
2 spsk. fiberHUSK
2-3 spsk. sukrin+ el. 4 spsk. sukrin gold
1 spsk. kanel
1 tsk. kardemomme

* jeg brugte PlantForce risprotein med vaniljesmag

Blend alle ingredienser og lad dejen hvile, mens vaffeljernet varmer op. Smør vaffeljernet med lidt fedtstof og bag vaflerne. Dejen kan også bages som små tykke pandekager.

Mælkefri proteinvafler

Ingen kommentarer:

Send en kommentar