Et par skiver el. tre skal med til påskefrokost på søndag.
1 brød
1 lille sqaush, groftrevet
1 dl sesamfrø
1,5 dl hørfrø
1,5 dl græskarkerner
2 dl solsikkekerner
½ dl pofiber
1 spsk. tørret rosmarin
1 tsk. havsalt
4 æg
½ dl olivenolie
Tænd for ovnen på 160 grader.
Bland den groftrevne squash med frø, kerner, pofiber og krydderier. Pisk æggene i en anden skål og bland dem i brødblandingen sammen med olivenolie, til du har en klistret dej. Fyld dejen i en silikoneform el. en brødform beklædt med bagepapir og bag i ca. 1 time.
Lad brødet køle af på en rist.
Skiv eventuelt brødet op og frys det ned i en beholder (med madpapir mellem skiverne).
"Grønt" kernebrød |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar