4 personer
8 æg
2 håndfulde revet ost, jeg brugte Manchego
Ca. 12 cm chorizo, skåret i tynde, halve skiver
1 grøn peber, skåret i tynde ringe
1 tsk. gurkemeje
2 tsk. stærk karry
Smør / klaret smør til stegning
+
tørret chili og frisk oregano (eller hvad du lige har af urter)
Tænd for ovnen på 170 grader.
Smelt smørret i en middelstor pande og rist gurkemeje og karry af i det. Tilsæt chorizo og steg et par minutter. Pisk æggene sammen, bland osten i og hæld æggemassen over chorizoen i panden. Lad æggemassen sætte sig lidt i bunden af panden, fordel peberfrugtringene og stil panden i ovnen. Lad fritattaen bage i 8-10 min., hold øje - den er færdig, når den ikke længere er flydende i midten.
Drys med tørret chili og frisk oregano og server.
Fritatta med chorizo og grøn peber |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar