6 personer
Suppe:
200 g bacon i skiver
400 g oksefars
2 spsk. smør / klaret smør
1,5 tsk. hvidløgspulver
2 tsk. paprika
1 tsk. spidskommen
2 tsk. dijonsennep
2,5 spsk. tomatpuré
4 cornichoner, finthakkede
2-3 dl revet Manchego
5 dl oksebouillon
200 g gedesmøreost
1 dl kokosmælk
Himalayasalt
Friskkværnet peber
+
Ekstra revet Manchego
Blancheret spidskål:
1 spidskål, fint revet
1 l letsaltet vand
Steg baconskiverne sprøde i en stor gryde. Læg det på køkkenrulle. Steg oksefarsen i det baconfedt, der er i gryden. Tilsæt smør, krydderier og sennep og lad det stege med et par minutter. Tilsæt tomatpuré, finthakkede cornichoner, Manchego og oksebouillon, læg låg på gryden, skru ned for varmen og lad suppen simre en halv times tid. Tag gryden af varmen, tilsæt gedesmøreost og kokosmælk og rør det hele godt sammen. Smag til med salt og peber.
Mens suppen simrer, blancheres den fint revne spidskål i letsaltet vand i et minut. Kålen hældes i en sigte og er klar til servering.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar