torsdag den 13. august 2015

Sommer-couscous

Det er ikke sidste gang, sommer-couscous er på menuen. Den smager simpelthen fantastisk og kan gå til stort set al slags kød. En stor portion kunne også mætte mig til frokost. Inspiration fik jeg herfra.

4-6 personer

1 blomkål
1 bundt dild, finthakket
2 spsk. æblecidereddike
2 spsk. olivenolie
Urtesalt og friskkværnet peber
½ bundt asparges, skåret i små stykker
1 squash, revet groft
150 g feta
250 g jordbær, skåret i kvarte el. mindre stykker

Rengør blomkålet, del det i mindre buketter og kør det til couscous i en foodprocessor (el. minihakker). Rør couscousen med dild, æblecidereddike og olivenolie og smag til med salt og peber. Rør asparges, squash og smuldret feta i og vend til sidst jordbærstykkerne forsigtigt i. Velbekomme.

Sommer-couscous

Ingen kommentarer:

Send en kommentar