onsdag den 12. august 2015

Brunsviger-pandekage

Leder du efter en sød og meget mættende morgenmad, er den her lækre brunsviger-pandekage et rigtig godt bud. Ophavskvinden er Fabrina fra FB-gruppen "LCHF / Lavkarbo på dansk", og jeg har også skelet til Thereses version. Her får I min mejerifri version.

1 pandekage

Pandekage:
2 æg
10 g smeltet smør
½ dl pofiber
½ dl mandelmel
1 spsk. fiberHUSK
1 tsk. Sukrin+
½ tsk. bagepulver
1-2 spsk. blå birkes
Skal af en revet øko citron
Et drys vaniljepulver
4 spsk. mandelmælk
Smør / klaret smør til stegning

Brunsviger-topping:
20 g smør
2 tsk. kokossukker el. Sukrin Gold
8 dråber Stevia m/karamelsmag

Pisk æggene og rør smeltet smør i. Tilsæt resten af ingredienserne til pandekagen, pisk dejen godt sammen og lad den stå i 5-10 min. Steg en tyk pandekage i smør, til den er gylden på begge sider.
Imens smeltes ingredienserne til toppingen. Læg pandekagen på en tallerken, prik huller med en gaffel og fordel toppingen på pandekagen. Server evt. med jordbær.

Brunsviger-pandekage

Ingen kommentarer:

Send en kommentar