lørdag den 29. august 2015

Blåbær-chiagrød

Denne blåbær-chiagrød er fuld af næring, mild i smagen og dejligt mættende. Min er ikke så fin i farven som Caroline Fibæks - jeg tror, hun har brugt blåbærpulver og vand.

1 portion

½ dl chiafrø
½ dl hampefrø
½ dl kokosmel
1 tsk. vaniljepulver
Evt. 2-3 dråber SweetLeaf SweetDrops
2 tsk. optøede ægte blåbær
Ca. 1,5 dl kokosmælk

+
Friske blåbær og kokosmel

Rør chiafrø, hampefrø, kokosmel, vaniljepulver, sødning og blåbær sammen i en skål. Tilsæt kokosmælk og rør det hele godt sammen. Lad grøden trække et kvarter el. natten over (på køl), drys med friske blåbær og kokosmel og server.

Blåbær-chiagrød

Ingen kommentarer:

Send en kommentar