3-4 personer
6 laksefileter
Himalayasalt
Blå birkes
½ hvidkålshoved
1 stor el. 2 små fennikler
3 spsk. æblecidereddike
6 spsk. olivenolie
Skal og saft fra en øko lime
Himalayasalt og friskkværnet peber
1 æble
Et bundt dild
+
1 lime, skåret i både
Snit hvidkål og fennikel fint. Jeg brugte min foodprocessor samt en kniv, næste gang vil jeg bruge mit mandolinjern. Rør en dressing af æblecidereddike, olivenolie, limeskal og -saft, salt og peber og vend den rundt i råkosten. Stil på køl.
Tænd for ovnen på 170 grader varmluft. Læg laksefileterne i et smurt ovnfast fad, drys godt med Himalayasalt og birkes og bag i ovnen i ca. 12 min.
Læg en el. to laksefileter på en tallerken og anret salaten med tynde skiver æble, plukket dild og en limebåd (til at presse ud over laksen).
Laks med birkes og hvidkåls-fennikel salat |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar