Et lækkert savoykål fra Aarstiderne blev sammen med følgende ingredienser til en velsmagende gratin.
4 personer
1 savoykål, skåret i grove stykker
1 løg, groft hakket
2 fed hvidløg, presset
3-4 æg
1 glas/karton hakkede tomater
150 g revet ost, gerne med smag
Oregano, basilikum, chili og merian
Havsalt og friskkværnet peber
Smør / klaret smør til stegning
Tænd for ovnen på 200 grader varmluft.
Steg kål, løg og hvidløg let i smør. Tilsæt tomater og krydderier og hæld grøntsagerne i et ovnfast fad. Pisk æg og ost og hæld blandingen over grøntsagerne. Bag i ovnen i ca. 30 min. Lad gratinen stå og sætte sig i 10 min. efter bagning.
Savoykålsgratin |
Smørstegt kalvekotelet med savoykålsgratin |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar