3-4 personer
2 skalotteløg, groft snittet
1 pose frosne grøntsager, jeg brugte ovngrøntsager fra Änglamark
5 kugler frossen spinat
½ chorizo, skåret i skiver og stegt
1 dåse hakkede tomater
Basilikum
Oregano
Rosmarin
Timian
Himalayasalt
Friskkværnet peber
5 æg
Et par håndfulde revet ost, jeg brugte Manchego
Hvidløgssmør til stegning
+ friske urter, f.eks. brøndkarse
Steg løg og grøntsager i rigeligt hvidløgssmør. Tilsæt chorizo, hakkede tomater og krydderier, rør det hele sammen og lad det simre ca. 5 min. Lav 5 fordybninger i grøntsagsblandingen, slå æggene ud i dem og lad retten snurre i ca. 10 min. - til æggene har ønsket konsistens. Drys med ost og lad den smelte. Top med friske urter og server. Evt. med avocado og ekstra ost.
Pyt-i-pande a la Lonerosa |
Tilføj billedtekst |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar