4 personer
1 stort broccolihoved
100-200 g bacon, skåret i tern
4 spsk. solsikkekerner
100 g flødeost, jeg brugte en hvidløgs-citron-ost
Skal af 1 citron
1 spsk. citronsaft
2 spsk. piskefløde
1 tsk. truvia el. ½ tsk. sukrin+
Himalayasalt og friskkværnet peber
Del broccolihovedet i små buketter og stokken i små stykker. Hæld kogt vand over kålen og lad den stå i tre minutter. Hæld vandet fra, skyl med koldt vand og lad kålen dryppe godt af. Steg baconen sprød på en pande og læg til side. Rist solsikkekernerne i baconfedtet og lad dem køle af. Bland en dressing af flødeost, citronskal og -saft og sødning. Smag til med salt og peber. Vend broccoli og lidt mere end halvdelen af baconen og solsikkekernerne med dressingen. Pynt med resten af baconen og solsikkekernerne.
1 spsk. citronsaft
2 spsk. piskefløde
1 tsk. truvia el. ½ tsk. sukrin+
Himalayasalt og friskkværnet peber
Del broccolihovedet i små buketter og stokken i små stykker. Hæld kogt vand over kålen og lad den stå i tre minutter. Hæld vandet fra, skyl med koldt vand og lad kålen dryppe godt af. Steg baconen sprød på en pande og læg til side. Rist solsikkekernerne i baconfedtet og lad dem køle af. Bland en dressing af flødeost, citronskal og -saft og sødning. Smag til med salt og peber. Vend broccoli og lidt mere end halvdelen af baconen og solsikkekernerne med dressingen. Pynt med resten af baconen og solsikkekernerne.
| Broccolisalat med flødeoste-dressing |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar