tirsdag den 1. juli 2014

Avocado-coleslaw

Avocado-coleslaw er ifølge datteren den bedste coleslaw, hun er blevet præsenteret for, og den er da også røget på madplanen to uger i træk. Avocadodressingen gør, at resten af smagene (læs: Kål og rød peber) ikke er så fremtrædende. Inspiration hentede jeg her.

4 personer

500 g kål, jeg brugte ca. 400 g sommerhvidkål og 100 g rødkål
1 rød snackpeber
1 mellemstort rødløg
En god håndfuld persille
1 avocado
60 g mayonnaise
1 fed hvidløg
Et drys chiliflager
2 tsk. citronsaft
Himalayasalt og friskkværnet peber

Snit/hak kål, rød peber, rødløg og persille og bland det sammen i en skål. Blend resten af ingredienserne til en cremet dressing, smag til og rør den sammen med grøntsagerne. Lad eventuelt coleslawen stå på køl en times tid inden servering.

Avocado-coleslaw
Stegt flæsk med avocado-coleslaw

2 kommentarer:

  1. Ej, hvor ser den lækker ud! Og er helt i compliance med Whole30 - Jubi!
    Tak for god inspiration!! kh. Pennie :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg glæder mig også, til vi skal ha' den igen. Whole30 tiltaler også mig :)
      Kh. Lonerosa

      Slet