4 personer
500 g kål, jeg brugte ca. 400 g sommerhvidkål og 100 g rødkål
1 rød snackpeber
1 mellemstort rødløg
En god håndfuld persille
1 avocado
60 g mayonnaise
1 fed hvidløg
Et drys chiliflager
2 tsk. citronsaft
Himalayasalt og friskkværnet peber
Snit/hak kål, rød peber, rødløg og persille og bland det sammen i en skål. Blend resten af ingredienserne til en cremet dressing, smag til og rør den sammen med grøntsagerne. Lad eventuelt coleslawen stå på køl en times tid inden servering.
Avocado-coleslaw |
Stegt flæsk med avocado-coleslaw |
Ej, hvor ser den lækker ud! Og er helt i compliance med Whole30 - Jubi!
SvarSletTak for god inspiration!! kh. Pennie :)
Jeg glæder mig også, til vi skal ha' den igen. Whole30 tiltaler også mig :)
SletKh. Lonerosa