mandag den 21. juli 2014

"Smørrebrød" på bund af squash

Det her er ikke en decideret opskrift men lidt inspiration til "smørrebrød" (læs: Nemme madder), når lysten er til det, og det skal gå lidt hurtigt. Man skærer blot squash i skiver og putter ønsket pålæg på. Hos os blev det rejer, mayo og purløg + æg og tomat - leverpostej, stegt bacon + stegte champignons - gedeost og rød snackpeber + frisk oregano.
Man kan også bruge agurk (jeg synes, den er lidt for vandet til det) og peberfrugt (med pålæg der passer til smagen).

"Smørrebrød" på bund af squash
Smørrebrød kan selvfølgelig også laves med kernebrød, og flere steder i landet kan man nu bestille sandwich og smørrebrød med kernebrød.
I Århus på Mo & Fro fik jeg en lækker sandwich med bl.a. avocado-hytteost (beklager billedkvaliteten).
I Vejle på Remouladen fik jeg smørrebrød med Christiansø sild og tartar.









Ingen kommentarer:

Send en kommentar