Det her er ikke en decideret opskrift men lidt inspiration til "smørrebrød" (læs: Nemme madder), når lysten er til det, og det skal gå lidt hurtigt. Man skærer blot squash i skiver og putter ønsket pålæg på. Hos os blev det rejer, mayo og purløg + æg og tomat - leverpostej, stegt bacon + stegte champignons - gedeost og rød snackpeber + frisk oregano.
Man kan også bruge agurk (jeg synes, den er lidt for vandet til det) og peberfrugt (med pålæg der passer til smagen).
|
"Smørrebrød" på bund af squash |
Smørrebrød kan selvfølgelig også laves med kernebrød, og flere steder i landet kan man nu bestille sandwich og smørrebrød med kernebrød.
I Århus på Mo & Fro fik jeg en lækker sandwich med bl.a. avocado-hytteost (beklager billedkvaliteten).
I Vejle på Remouladen fik jeg smørrebrød med Christiansø sild og tartar.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar