4 personer
1 broccoli i meget små buketter, helt uden stok *
1 dl mayonnaise
½ spsk. sukrin
1,5 spsk. æblecidereddike
2 gulerødder, skåret i tynde skiver **
1 avocado, skåret i tern
½ blok ægte feta, skåret i tern
1 håndfuld saltede græskarkerner
* brug evt. stokken i en grøn smoothie
** kan udelades ved striks LCHF
Rør mayonnaise, sukrin og æblecidereddike sammen til en dressing.
Vend broccolibuketter i dressingen og sæt på køl i minimum 4 timer.
Tænd for ovnen på 150 grader. Kom en håndfuld græskarkerner og 1 tsk. himalayasalt i en skål og hæld kogende vand over. Rør rundt, til saltet er opløst og hæld vandet fra kernerne. Bred kernerne ud på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i 15 min. Rør lidt rundt undervejs.
Vend gulerod og avocado sammen med broccolien, top med feta og saltede græskarkerner og server til f.eks. rosastegt dyre-lårtunge.
Broccolisalat med feta og avocado |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar