onsdag den 16. juli 2014

Broccolisalat med feta og avocado

Jeg er ret glad for broccoli, og der findes et væld af lækre opskrifter med den sunde kål. Denne gang blev det SMAG på maden's opskrift, der skulle prøves af, og det bliver ikke sidste gang, salaten kommer på bordet.

4 personer

1 broccoli i meget små buketter, helt uden stok *
1 dl mayonnaise
½ spsk. sukrin
1,5 spsk. æblecidereddike
2 gulerødder, skåret i tynde skiver **
1 avocado, skåret i tern
½ blok ægte feta, skåret i tern
1 håndfuld saltede græskarkerner

* brug evt. stokken i en grøn smoothie
** kan udelades ved striks LCHF

Rør mayonnaise, sukrin og æblecidereddike sammen til en dressing.
Vend broccolibuketter i dressingen og sæt på køl i minimum 4 timer.
Tænd for ovnen på 150 grader. Kom en håndfuld græskarkerner og 1 tsk. himalayasalt i en skål og hæld kogende vand over. Rør rundt, til saltet er opløst og hæld vandet fra kernerne. Bred kernerne ud på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i 15 min. Rør lidt rundt undervejs.
Vend gulerod og avocado sammen med broccolien, top med feta og saltede græskarkerner og server til f.eks. rosastegt dyre-lårtunge.


Broccolisalat med feta og avocado

Ingen kommentarer:

Send en kommentar