onsdag den 23. juli 2014

Koldskåls-crunch

Hvis man ikke har tid og overskud til at gå i gang med at bage kammerjunkere, kan man i stedet lave denne lækre koldskåls-crunch. Den er enkel og nem at lave og smager rigtigt godt. Crunchen kan blandes med f.eks. grofthakkede nødder, gojibær og kakaonibs og blive til en god müsli. Inspirationen kom fra bloggen EVELINAS VÄRLD.

4 personer

100 g smeltet el. klaret smør
1 dl mandelmel
3/4 dl kokosmel
3/4 dl pofiber
3 tsk. Truvia el. anden sødning (kan udelades)

Tænd for ovnen på 175 grader.
Rør alle ingredienserne sammen til en slags dej og bred den ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag i ovnen i 7-8 min. Rør den bagte dej op til crunch og lad den køle af. Opbevar i et glas med låg.

Koldskåls-crunch
Koldskål med koldskåls-crunch

Ingen kommentarer:

Send en kommentar