4 personer
1 stor fennikel
1 rødt æble
Saft af ½ citron
1 spsk. yaconsirup
1 spsk. blå birkes
Himalayasalt
Bland først en dressing af citronsaft, yaconsirup og birkes. Skær fennikel og æbler i helt tynde skiver, helst på et mandolinjern, og vend dem i dressingen. Smag til med salt og server straks eller opbevar på køl i op til 3 timer.
Fennikel-æble salat |
Ser lækkert ud, Lonerosa. Tænker jeg vil prøve din opskrift, når mine egne æbler modner. Sidste år fik jeg slet ikke brugt alle mine æbler, fordi jeg kun spiser ganske lidt frugt, men som tilbehør synes jeg, det er fint.
SvarSletTak for inspiration.
Mvh. JetteDC
Det er en dejlig frisk salat - glæd dig :)
SletSidste år brugte jeg nogle af vores have-æbler til æblecurd; også et skønt tilbehør, der sætter prikken over i'et.
Kh. Lonerosa