4-6 personer
1 blomkål, delt i buketter
½ lille spidskål, snittet fint
1 forårsløg, skåret i tynde skiver
150-180 g gedefeta
3 æg
2 dl piskefløde
1 dl mascarpone
Fintrevet muskatnød
Urtesalt og friskkværnet peber
Et par håndfulde revet ost, f.eks. Thise Noir
Tænd for ovnen på 180 grader varmluft. Kog blomkålsbuketterne i letsaltet vand i 3-4 min. Hæld vandet fra og lad buketterne dampe godt af. Hæld dem i et smurt ovnfast fad og fordel kål og løg over. Smuldr fetaen over. Pisk æg, piskefløde, mascarpone og krydderier sammen og hæld det over grøntsager og feta. Drys med revet ost og bag i 20-25 min.
Server til f.eks. en smørstegt øko nakkekotelet.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar