4 personer
500 g kalvefars
1 skalotteløg, finthakket
2 fed hvidløg, finthakkede
3 æg
Himalayasalt og friskkværnet peber
1 bundt forårsløg, skåret i super tynde skiver
½ bundt persille, finthakket
150 g flødeost, jeg brugte Løgismoses med citron og hvidløg
Oregano, Himalayasalt og friskkværnet peber
Smør / klaret smør til bruning
3 dl bouillon, jeg brugte Herbamare og en terning hjemmelavet oksebouillon
2 store spsk. tomatpuré
1-2 dl piskefløde
8 spsk. revet ost, jeg brugte Pecorino
Rør farsen sej med 1 tsk. salt. Tilsæt løg, hvidløg og peber. Rør et æg i ad gangen og rør farsen smidig. Sæt den på køl i 20 min.
Rør forårsløg, persille og flødeost sammen og smag til med oregano, salt og peber.
Form farsen til 4 store flade krebinetter, læg ostemassen på og luk kødet tæt om fyldet på et (sesam)meldrysset skærebræt. Form med hænder, der er skyllet i koldt vand.
Tænd for ovnen på 200 grader.
Brun krebinetterne i fedtstof over ret kraftig varme, drys salt og peber på og læg dem i et smurt ovnfast fad. Kog panden af med bouillon, tomatpuré og fløde og hæld saucen rundt om krebinetterne. Drys med revet ost og sæt fadet i ovnen i ca. 15 min.
Pynt med persille eller frisk oregano og server med f.eks. hasselback kinaradise.
Rør forårsløg, persille og flødeost sammen og smag til med oregano, salt og peber.
Form farsen til 4 store flade krebinetter, læg ostemassen på og luk kødet tæt om fyldet på et (sesam)meldrysset skærebræt. Form med hænder, der er skyllet i koldt vand.
Tænd for ovnen på 200 grader.
Brun krebinetterne i fedtstof over ret kraftig varme, drys salt og peber på og læg dem i et smurt ovnfast fad. Kog panden af med bouillon, tomatpuré og fløde og hæld saucen rundt om krebinetterne. Drys med revet ost og sæt fadet i ovnen i ca. 15 min.
Pynt med persille eller frisk oregano og server med f.eks. hasselback kinaradise.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar