4 personer
8 fiskefileter - 400 g
Flødeost med smag, jeg brugte Løgismoses med hvidløg og citron
2 pakker røget bacon i skiver
2 pakker røget bacon i skiver
Friskkværnet peber
Smør / klaret smør til stegning
Dup fiskefileterne tørre og smør dem med flødeost. Rul dem sammen og vikl bacon om rullerne. Luk evt. med en tandstik (det var ikke nødvendigt for mig). Steg de fyldte fiskefileter i lidt smør til baconen er pænt brunt - 2-3 minutter på hver side ved god varme og 1-2 minutter til sidst ved hård varme. Krydr med friskkværnet peber.
Smør / klaret smør til stegning
Dup fiskefileterne tørre og smør dem med flødeost. Rul dem sammen og vikl bacon om rullerne. Luk evt. med en tandstik (det var ikke nødvendigt for mig). Steg de fyldte fiskefileter i lidt smør til baconen er pænt brunt - 2-3 minutter på hver side ved god varme og 1-2 minutter til sidst ved hård varme. Krydr med friskkværnet peber.
Fyldte fiskefileter |
Fyldte fiskefileter og kålsalat med hindbær, avocado og lakrids |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar