4 personer
Kød:
4-500 g kyllingefars
2 spsk. yaconsirup
1-2 tsk. chilipulver
4 spsk. limesaft
Himalayasalt og friskkværnet peber
Smør / klaret smør til stegning
Salat:
Et lille savoykål, stimlet fint
200 g cherrytomater, skåret i kvarte
½ agurk, skåret i kvarte skiver
2 forårsløg, snittet i tynde ringe
1 avocado, skåret i grove stykker
Dressing:
3 spsk. limesaft
2 spsk. yaconsirup
1 spsk. olivenolie
1 fed presset hvidløg
1 tsk. dijonsennep
Lidt chilipulver
+ 4 wraps, et par håndfulde revet ost og grønne oliven
Smelt smør på en pande og tilsæt yaconsirup og chilipulver. Steg kyllingefarsen i "karamel"-blandingen, rør limesaft i og smag til med salt og peber. Væsken skal dampe helt væk.
Bland salaten, pisk dressingen sammen og smag til. Hæld dressingen over salaten og vend forsigtigt rundt.
Læg kød og ost på wraps, rul og server med salat og oliven.
Mexicansk kylling(esalat) i wrap |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar