4 personer
400 g oksekød, skåret i strimler
200 g bacon, skåret i tern
1 stort løg, grofthakket
200 g champignons, skåret i kvarte
2 tsk. sød paprika
1 tsk. røget paprika
1 spsk. tomatpuré el. ketchup el. BBQ-marinade
½ l piskefløde
100 g creme fraiche 38%
Himalayasalt og friskkværnet peber
Smør / klaret smør / kokosolie til stegning
Smelt fedtstof i en stor pande og steg bacon og løg, til det tager farve. Kom det i en skål men lad stegeskyen blive i panden. Steg champignons i stegeskyen og kom dem i skålen med bacon og løg. Smelt en ny omgang fedtstof i panden og brun kødet sammen med sød og røget paprika. Tilsæt tomatpuré, piskefløde, creme fraiche og de forstegte ingredienser. Krydr med salt og peber og lad retten simre i 45 min.
Smag til og server med grønt tilbehør, f.eks. kålsalat (blogindlæg følger).
Smag til og server med grønt tilbehør, f.eks. kålsalat (blogindlæg følger).
Bøf Stroganoff med kålsalat |
En lille men meget mættende portion |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar