torsdag den 9. oktober 2014

Broccolimos

Den første broccolimos, jeg lavede, var efter opskrift fra Kernesund Familie. Mosen er enkel og består blot af kogt broccoli, smør, persille, salt og peber. I mosen til gårsdagens aftensmad var der ikke persille men Pecorino (flødeost gør sig også godt i mosen).

4 personer

1 broccoli, delt i mindre stykker
100-125 g smør / klaret smør
5-6 spsk. revet Pecorino
Evt. en potte persille
Himalayasalt og friskkværnet peber

Kog broccolien mør i letsaltet vand - ca. 15 min. Hæld vandet fra og tilsæt smør, ost og/eller persille. Blend til mos med en stavblender og smag til med salt og peber.

Tip: Broccoli og persille kan erstattes af hhv. romanesco og kørvel.

Broccolimos
Stegt laks med broccolimos, blegselleri og ovnbagt aubergine

Ingen kommentarer:

Send en kommentar