Jeg har ideen fra Caroline Fibæk, som er virkelig inspirerende. I hendes opskrift blev
der brugt mineralmælk i stedet for kokosmælk og gojibær i stedet for kakaonibs.
1 portion
2 spsk. chiafrø
1 spsk. hampefrø (kan udelades)
1 tsk. vaniljepulver
1 spsk. lucuma
1,5-2 dl kokosmælk
+
1 spsk. morbær
Et drys kakaonibs
Aftenen før grøden skal spises, blandes alle ingredienserne på nær morbær og kakaonibs og stilles på køl natten over. Næste morgen røres grøden igennem, tilsættes evt. 1 spsk. god olie og toppes med morbær og kakaonibs.
Spis hele portionen som morgenmad el. del den op i to og suppler med anden mad, f.eks. en lille omelet med grønt. Eller nyd grøden (evt. også kun en halv portion) som en dejlig dessert efter dagens middag.
Karamel-chiagrød |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar