mandag den 27. oktober 2014

Efterårskrebinetter

Efterår forbinder jeg bl.a. med æbler og nødder, og det er der i disse lækre og meget velsmagende krebinetter. Jeg laver altid en stor portion, så der er til et par dage el. til fryseren.

12 krebinetter

150 g hasselnødder
1 stort løg, skåret i grove stykker
500 g kalvefars
400 g øko svinefars
3 æg
En lille håndfuld frisk salvie
2 tsk. havsalt
Friskkværnet peber
1 æble, skåret i små stykker
Smør / klaret smør til stegning

Mal hasselnødderne fint i en foodprocessor. Tilsæt løg, fars, æg og krydderier og kør farsen lind. Rør æblestykkerne i og lad farsen hvile en halv times tid. Form krebinetter - brug en ske dyppet i koldt vand - og steg dem i smør. Jeg brunede krebinetterne ved høj varme og gav dem derefter ca. 4 min. på hver side ved middel varme.

Efterårskrebinetter


Ingen kommentarer:

Send en kommentar