10-12 personer
6 æg
1,5 dl piskefløde
200 g smeltet smør
6 spsk. Sukrin Gold
1,5 dl kokosfibre
1,5 dl mandelmel
1,5 tsk. bagepulver
Ca. 10 dråber mandelessens fra Urtegården *
* bruges mandelessens fra andre producenter, er doseringen en anden - smag dig frem
+
100 g mørk chokolade
2 store håndfulde mandler, skåret i splitter
Tænd for ovnen på 150 grader varmluft.
Pisk æg, fløde og smeltet smør sammen. Tilsæt resten af ingredienserne og pisk, til dejen tykner. Hæld dejen i en smurt springform el. en springform beklædt med bagepapir (jeg brugte en springform af silikone med en diameter på 23 cm - den skulle ikke smøres). Bag kagen i ca. 35 min., afhængig af størrelsen på formen. Lad kagen køle af, mens chokoladen smeltes over vandbad. Hæld chokoladen over kagen og drys med mandelsplitter.
Mazarinkage |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar