fredag den 31. oktober 2014

Fennikelfræs

Fennikelfræs kommer fra frk. sveskes blog og er ikke LCHF, hvis ikke i hvert fald rosiner udelades. Men men men hold nu op, hvor kan man guffe fennikel, når den er "omgivet" af bl.a. balsamico, chokolade og lakrids. Jeg spiser nemt en fennikel selv, og fennikelfræs laves igen og igen... :)

2 personer

2 fennikler
Ca. 1 spsk. balsamico
2-3 spsk. macadamiaolie
1 tsk vaniljepulver
½-1 spsk. rå lakridspulver
Et drys salt
1 håndfuld mørke rosiner
20-30 g mørk chokolade 70 e. 85%, groft hakket
3-4 spsk. pinjekerner

Snit fenniklerne helt fint på et mandolinjern, kom dem i en skål og kram dem let. Hæld balsamico og olie over og vend godt rundt. Tilsæt vanilje, lakrids, salt, rosiner og chokolade. Rist pinjekernerne, hæld dem ned over chokoladen (og de andre lækkerier) og vend det hele godt sammen - så chokoladen smelter og fordeles.
Velbekomme.

Fennikelfræs


Ingen kommentarer:

Send en kommentar