Opskriften til bunden har jeg herfra - dog skiftede jeg halvdelen af mandelmelet ud med pofiber, da jeg rendte tør for mandelmel. Resten af opskriften kommer fra et udklip i min "gamle" opskriftsmappe. Pizzaen er nem at lave, og den smager SÅ godt.
3 personer
Pizzabund:
4 æg
½ dl piskefløde el. kokosmælk
1 spsk. fiberHUSK
½ dl mandelmel el. pofiber
1/4 dl kokosfibre
ca. 1 tsk. havsalt
100 g revet ost, f.eks. Cheddar
Topping:
Start med pizzabunden; pisk alle ingredienser på nær osten sammen.
Rør osten i og lad dejen stå i ca. 5 min.
Fordel dejen på en bageplade beklædt med bagepapir og bag i ca. 10 min.
Fordel fennikel, timian og gorgonzola på den forbagte pizzabund, dryp med olivenolie
og bag i ca. 15 min, til osten er smeltet.
4 æg
½ dl piskefløde el. kokosmælk
1 spsk. fiberHUSK
½ dl mandelmel el. pofiber
1/4 dl kokosfibre
ca. 1 tsk. havsalt
100 g revet ost, f.eks. Cheddar
Topping:
1 fennikel, skåret tyndt på et mandolinjern
Frisk timian
150 g gorgonzola
Olivenolie
Tænd for ovnen på 180 grader varmluft.Start med pizzabunden; pisk alle ingredienser på nær osten sammen.
Rør osten i og lad dejen stå i ca. 5 min.
Fordel dejen på en bageplade beklædt med bagepapir og bag i ca. 10 min.
Fordel fennikel, timian og gorgonzola på den forbagte pizzabund, dryp med olivenolie
og bag i ca. 15 min, til osten er smeltet.
Pizza med fennikel og gorgonzola - klar til bagning |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar