mandag den 23. juni 2014

Skagenröra

Skagenröra er en super lækker rejesalat, ofte serveret på/i en bagt kartoffel, på ristet brød eller som fyld i avocado. Da jeg ikke spiser kartofler og meget sjældent spiser LCHF brød, blev min skagenröra fyldt i en halv avocado og spist som tilbehør til rød peber og agurk. Inspirationen kom herfra.

2 portioner

160 g rejer
½ dl mayonnaise
½ dl creme fraiche 38%
2 spsk. hakket dild
1 spsk. hakket rødløg
2 spsk. ørredrogn
Citronsaft
Himalayasalt og friskkværnet peber
Et drys chiliflager

Hak rejerne groft og bland dem med mayo, creme fraiche, dild, rødløg og ørredrogn.
Smag til med citronsaft, salt, peber og chiliflager.

Skagenröra
Der kom mere skagenröra på tallerknen efter fotografering :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar