mandag den 9. juni 2014

Madbandittens nutella og chokoladeis

Hvad gør man med avocadoer og appelsiner, der skal bruges NU? Jo, man laver da Madbandittens nutella og chokoladeis. Opskriften er fra bogen LCHF SPIS DIG MÆT & GLAD, og det er den bedste hjemmelavede nutella ever. Ispindene blev også super gode, men jeg kan sagtens nøjes med en halv!

Til 2 små syltetøjsglas el. 1 lille syltetøjsglas og to store ispinde.

2 avocadoer
Skal og saft af 1 øko appelsin
200 g mørk chokolade 70%
1 tsk. vaniljepulver
1 stor tsk. kokosolie
3 spsk. sukrin gold

Blend avocadokødet fint med appelsinskal og -saft. Smelt chokoladen over vandbad og rør vaniljepulver og kokosolie i. Rør den smeltede chokolade i avocadomosen sammen med sukrin gold. Kom på glas / og i isforme og sæt på køl/frys.
Nutellaen kan holde sig en uges tid på køl.

Madbandittens nutella og chokoladeis

Ingen kommentarer:

Send en kommentar