fredag den 22. januar 2016

Citronfromage

I sidste weekend kom mor og far på besøg, og så var der en oplagt lejlighed til at lave citronfromage. Citronfromage er nemlig fars yndlingsdessert, og jeg har længe gerne villet prøve Johannes version af. Det var en stor succes; citronfromagen var vildt god og skal absolut laves igen.

5 portioner

3 blade husblas
3 æg
75 g Sukrin melis
Saften af 1,5 citron
2 dl piskefløde, pisket til let skum

+
2-3 dl piskefløde, pisket til let skum
30-40 g mørk chokolade

Læg husblassen i blød i koldt vand i 10 min. Pisk æg og Sukrin melis, til massen er tyk, luftig og lys. Tag husblassen op af vandet og smelt den over vandbad. Tilsæt citronsaft og hæld blandingen langsomt i æggemassen, mens der piskes. Vend flødeskummet i og hæld citronfromagen på små glas el. i en skål. Stil på køl i mindst 30 min., pynt med flødeskum og chokoladespåner og server.

Citronfromage


Ingen kommentarer:

Send en kommentar