Ca. 12 stk. - afhængig af græskarrets størrelse
1(-2) Butternut squash
Olivenolie
Havsalt
Oksesalami i skiver
150-200 g gedeost el. feta
Frisk rosmarin, groft hakket
Tænd for ovnen på 200 grader varmluft.
Skær skiver af toppen af Butternut squashen. Stop når kernerne ses og brug resten af squashen til f.eks. grøntsagssuppe. Pensl græskarskiverne på begge sider med olivenolie og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Drys med salt. Bag i ovnen i ca. 20 min. Tag bagepladen ud af ovnen og tænd for ovnens grill. Læg oksesalami på græskarskiverne, top med smuldret ost og rosmarin.
Grill skiverne til de tager farve - ca. 5 min.
Små græskarpizzaer - med gede-smøreost |
Små græskarpizzaer - med gede-rulleost |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar