1 portion
2 spsk. chiafrø
1 spsk. hampefrø
½ tsk. vaniljepulver
Saft og skal af ½ øko citron
1,5 dl kokosmælk
50 g kokosfløde
Saft og skal af ½ øko citron
1-2 tsk. sukrin melis
8-10 spsk. rabarberkompot
+
Mandelsplitter
Aftenen før grøden skal spises, blandes chiafrø, hampefrø, vaniljepulver, saft og skal af ½ øko citron og kokosmælk. Stil grøden på køl og rør den igennem igen, før du går i seng.
Næste morgen røres kokosfløde med saft og skal af ½ øko citron og sukrin melis, og denne blanding røres sammen med chiagrøden. Smag til. Anret evt. grøden som trifli med rabarberkompot og drys med mandelsplitter. Jeg spiste et blødkogt æg (ved siden af) og måtte gemme lidt koldskåls-chiagrød til senere på dagen :)
Koldskåls-chiagrød |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar