6 personer (med en god salat som tilbehør)
300 g tilberedt kylling
1 løg, groft hakket
250 g frisk el. frossen spinat (som er optøet og drænet/vredet)
Chiliflager
3 æg
50 g mayo
Hakket persille
Himalayasalt og friskkværnet peber
100 g revet ost, jeg brugte en rød Cheddar
Smør / klaret smør til stegning
Tænd for ovnen på 200 grader varmluft.
Skær kyllingen i mundrette stykker. Svits løg og kyllingestykker kortvarigt i rigeligt smør. Tilsæt spinat og lad det stege med et par minutter. Hæld blandingen i et smurt ovnfast fad. Drys med chiliflager. Pisk æg, mayo, persille, salt og peber og hæld massen over kød og grøntsager. Drys med revet ost og bag i ovnen i ca. 15 min. Lad tærten trække 5 min. før servering.
Kyllingetærte med spinat |
Kyllingetærte serveret med avocado-coleslaw |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar