4 personer
5-600 g frosne bønner
4 spsk. olivenolie
2 tsk. revet ingefær
Skal og saft af en øko citron
Himalayasalt
1 rødløg, finthakket
50 g feta, gerne af gede- el. fåremælk
Overhæld de frosne bønner med kogt vand og lad dem stå 2-3 minutter. Hæld vandet fra og lad bønnerne køle og dryppe af. Rør en dressing af olivenolie, ingefær, citronsaft og -skal og salt og vend bønnerne med dressingen. Anret bønnerne på et fad og drys med rødløg og smuldret feta.
Bønnesalat med rødløg og feta |
Wau, den ser lækker ud. Jeg elsker bønner, men kan godt trænge til en afveksling fra mine elskede bønnefritter. Tak for den.
SvarSletMvh Kathe
Tak Kathe; har det på samme måde som dig - nogle gange kører jeg i samme rille ;)
SletKh. Lonerosa