onsdag den 14. januar 2015

Bønnesalat med rødløg og feta

Bønnesalaten her er nem at lave og smager skønt. Vi spiste den til ovnbagt laks, men den vil også være god til kylling el. kalv. Opskriften, som jeg har ændret lidt, er fra Jane Faerbers bog "MÆT & SLANK MED LCHF".

4 personer

5-600 g frosne bønner
4 spsk. olivenolie
2 tsk. revet ingefær
Skal og saft af en øko citron
Himalayasalt
1 rødløg, finthakket
50 g feta, gerne af gede- el. fåremælk

Overhæld de frosne bønner med kogt vand og lad dem stå 2-3 minutter. Hæld vandet fra og lad bønnerne køle og dryppe af. Rør en dressing af olivenolie, ingefær, citronsaft og -skal og salt og vend bønnerne med dressingen. Anret bønnerne på et fad og drys med rødløg og smuldret feta.

Bønnesalat med rødløg og feta

2 kommentarer:

  1. Wau, den ser lækker ud. Jeg elsker bønner, men kan godt trænge til en afveksling fra mine elskede bønnefritter. Tak for den.
    Mvh Kathe

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Kathe; har det på samme måde som dig - nogle gange kører jeg i samme rille ;)
      Kh. Lonerosa

      Slet